fbpx skip to Main Content

Mini abonnement: 4 x buketter

Fra 600,00 DKK2.000,00 DKK

Forkæl dig selv eller en du holder af med gaven der bliver ved med at give! Du køber 4 x PRYD signaturbuket (floristens valg) á 150kr, 200kr, 250kr, 300kr, 350kr, 400kr, 450kr eller 500kr.

Læs mere om bestilling og levering nedenfor.

*skal udfyldes

Ryd
Product price
Additional options total:
Order total:
(Gratis)
Varenummer (SKU): 2099 Kategori:

Beskrivelse

Indpakning
Alle vores buketter leveres i flot indpakning. Vi pakker i silkepapir, som er afstemt med farverne i buketten og brunt blomsterpapir, som har en beskyttende effekt, og så er det mere miljøvenligt.

 

Bestilling
Når du trykker ‘Tilføj til kurv’ vil du automatisk blive sendt videre til indkøbskurven. I kurven kan du se et samlet overblik over din bestilling, du kan redigere i antallet af varer eller du kan ‘Gå til kassen’ for at komme til betalingssiden. Her indtaster du fakturerings- og leveringsinformationer.

 

Levering

Vi leverer mellem 9 og 19. Har du ønske om levering på et bestemt tidspunkt, bedes du ringe til butikken på 27210723 og aftale nærmere.

Ved levering pålægger vi et leveringsgebyr.

Prisen for levering i Bagsværd er 50,-. For levering af PRYD buketter i omkringliggende byer som Ballerup, Lyngby, Søborg m.fl. er prisen 75,-.

Du er også meget velkommen til, at bestille din blomsterbuket til afhentning i vores butik på Bagsværd Hovedgade 95B st. tv., 2880 Bagsværd.

 

Hvis modtageren ikke er hjemme

Hvis modtageren ikke er hjemme sætter vi buketten ved døren og giver besked til modtager via sms, så pågældende ved at der står en buket og venter der hjemme. Bemærk venligst, at Butik PRYD ikke erstatter bortkomne buketter. Alternativt kan buketten tages med retur til butikken, og modtager kan hente den her. Ønsker du at buketten skal med retur til butikken, skal du kontakte butikken.

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top