fbpx skip to Main Content

Maxi abonnement: 12 x buketter

Fra 2.400,00 kr.6.000,00 kr.

Forkæl dig selv eller en du holder af med gaven der bliver ved med at give!

Du køber 12 x PRYD signaturbuket (floristens valg) á 200kr, 250kr, 300kr, 350kr, 400kr, 450kr eller 500kr.

Du betaler kun for den første levering. De efterfølgende leveringer er gratis.

Ryd
Product price
Additional options total:
Order total:
  • Tilvalgs pris: 0,00 kr.
  • Produkt pris: 2.400,00 kr.
  • Total: 0,00 kr.
Varenummer (SKU): 3000 Kategori:

Beskrivelse

Indpakning
Alle vores buketter leveres i flot indpakning – helt uden merpris. Vi pakker i silkepapir, som er afstemt med farverne i buketten og brunt blomsterpapir, som har en beskyttende effekt, og så er det mere miljøvenligt end cellofan. Ønsker du blomsterne pakket i cellofan, bedes du skrive det i bemærkningsfeltet.

 

Bestilling
Når du trykker ‘Tilføj til kurv’ vil du automatisk blive sendt videre til indkøbskurven. I kurven kan du se et samlet overblik over din bestilling, du kan redigere i antallet af varer eller du kan ‘Gå til kassen’ for at komme til betalingssiden. Her indtaster du fakturerings- og leveringsinformationer.

 

Levering

Vi leverer mellem 9 og 19. Vi har ikke mulighed for at sikre levering på et bestemt tidspunkt, når det drejer sig om levering til privatadresser. Ved blomsterlevering til en arbejdsplads, bedes du skrive i bemærkningsfeltet, hvornår modtager forventes at gå hjem.

Ved levering pålægger vi et leveringsgebyr.

Du er også meget velkommen til, at bestille din blomsterbuket til afhentning i vores butik på Bagsværd Hovedgade 95B st. tv., 2880 Bagsværd.

 

Hvis modtageren ikke er hjemme

Hvis modtageren ikke er hjemme sætter vi buketten ved døren og giver besked til modtager via sms, så pågældende ved at der står en buket og venter der hjemme. Bemærk venligst, at Butik PRYD ikke erstatter bortkomne buketter. Alternativt kan buketten tages med retur til butikken, og modtager kan hente den her. Ønsker du at buketten skal med retur til butikken, bedes du skrive det i bemærkningsfeltet.

Du kunne også være interesseret i...

Back To Top