fbpx skip to Main Content

Bårebuketter

150,00 DKK500,00 DKK

Læs mere om bestilling og levering nedenfor…

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

I sorgens stund kan blomsternes skønhed udtrykke vores respekt og relation til den afdøde, og måske endda også bringe lidt lindring hos de efterladte. Det er en måde at hylde den afdøde og ære deres minde i form af smukke farver. I PRYD har vi en stor passion for begravelsesbinderi og sørger altid for at det præsenterer sig flot på kirkegulvet.

Hvis du har spørgsmål, så ring endelig til butikken eller skriv en mail.

 

Bånd
Ønsker du bånd på bårebuketten skal du kontakte butikken

 

Indpakning
Alle vores bårebuketter leveres i brunt blomsterpapir indpakning og med et lille hvidt kort – helt uden merpris.

 

Bestilling
Når du trykker ‘Tilføj til kurv’ vil du automatisk blive sendt videre til indkøbskurven. I kurven kan du se et samlet overblik over din bestilling, du kan redigere i antallet af varer eller du kan ‘Gå til kassen’ for at komme til betalingssiden. Her indtaster du fakturerings- og leveringsinformationer.

 

Husk også at udfylde feltet ‘Bemærkning til ordren‘, hvis du har ønsker til bårebukettens stil, farveønsker eller ønsker at skrive en hilsen til modtageren, som skal leveres sammen med bårebuketten. Skriv også hvilken dato du ønsker buketten leveret (ønskes buketten leveret udenfor butikkens åbningstid skal bestillingen afgives  over telefon). For levering dags dato ring istedet til butikken på telefon 27 21 07 23.

 

Levering
Ved levering pålægger vi et leveringsgebyr.

Vi tilbyder gratis levering til Bagsværd kirke og Stengård kirke. For levering af PRYD bårebuketter i omkringliggende byer som Ballerup, Lyngby, Søborg m.fl. er prisen 75,-. Og det samme gælder bårebuketter til andre steder i landet, som i øvrigt sendes med Euroflorist og bindes af lokale florister.

Du er også meget velkommen til, at bestille din blomsterbuket til afhentning i vores butik på Bagsværd Hovedgade 95B st. tv., 2880 Bagsværd.

 

 

Close search

Kurv

Back To Top
×Close search
Search