fbpx skip to Main Content

Åbent blomsterhjerte til begravelse

Fra 750,00 kr.2.000,00 kr.

Vigtigt! Udfyld afdødes navn samt kirkens navn, adresse og telefonnummer under leveringsoplysninger i check ud.

For levering dags dato ring i stedet til butikken på telefon 27 21 07 23.

Læs mere om bestilling og levering nedenfor…

Ryd
Product price
Additional options total:
Order total:
- Båndet er hvidt
  • Tilvalgs pris: 0,00 kr.
  • Produkt pris: 750,00 kr.
  • Total: 0,00 kr.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

I sorgens stund kan blomsternes skønhed udtrykke vores respekt og relation til den afdøde, og måske endda også bringe lidt lindring hos de efterladte. Det er en måde at hylde den afdøde og ære deres minde i form af smukke farver. I PRYD sørger vi altid for at begravelsesbinderi præsenterer sig flot på kirkegulvet.

Hvis du har spørgsmål, så ring endelig til butikken eller skriv en mail.

 

Størrelser
Lille hjerte er ca. 40 cm i ydre diameter – det bredeste sted. Prisen ligger på 750-1000 kroner, hvor den dyreste er mere blomstertæt.
Mellem hjerte er ca. 50 cm i ydre diameter – det bredeste sted. Prisen ligger på 1250-1500 kroner, hvor den dyreste er mere blomstertæt.
Stort hjerte er ca. 60 cm i ydre diameter – det bredeste sted. Prisen ligger på 1750-2000 kroner, hvor den dyreste er mere blomstertæt.

 

Indpakning
Alle vores hjerter leveres indpakket i brunt blomsterpapir.

 

Bestilling
Når du trykker ‘Tilføj til kurv’ vil du automatisk blive sendt videre til indkøbskurven. I kurven kan du se et samlet overblik over din bestilling, du kan redigere i antallet af varer eller du kan ‘Gå til kassen’ for at komme til betalingssiden. Her indtaster du fakturerings- og leveringsinformationer.

 

Levering
Ved levering pålægger vi et leveringsgebyr. Vi leverer begravelsesbinderi senest en time inden begravelsen eller bisættelsen starter.

Du er også meget velkommen til, at bestille din blomsterbuket til afhentning i vores butik på Bagsværd Hovedgade 95B st. tv., 2880 Bagsværd.

 

 

Back To Top