fbpx skip to Main Content

Enkelt rød rose i cellofan

Fra 40,00 kr.

En enkelt rød rose i cellofan kan du give i mange forskellige anledninger – eksempelvis i forbindelse med konfirmation, studentereksamen og som udtryk for kærligheden til din kæreste, forlovede eller ægtefælle.

Ønsker du leveret dags dato, beder vi dig lave en forespørgsel på telefon +45 2721 0723 og forhøre dig om det kan lade sig gøre.

Product price
Additional options total:
Order total:
  • Tilvalgs pris: 0,00 kr.
  • Produkt pris: 40,00 kr.
  • Total: 0,00 kr.
Varenummer (SKU): 3496 Kategori:

Beskrivelse

Kort
Hos Pryd vil vi hjertens gerne hjælpe dig med at sprede glæde og sende en hilsen til én du har kær. Alt du skal gøre er, at vælge det ønskede kort fra listen og skrive din personlige hilsen i feltet hertil – så inkluderer vi et håndskrevet kort med din hilsen.

 

Bestilling
Når du trykker ‘Tilføj til kurv’ vil du automatisk blive sendt videre til indkøbskurven. I kurven kan du se et samlet overblik over din bestilling, du kan redigere i antallet af varer eller du kan ‘Gå til kassen’ for at komme til betalingssiden. Her indtaster du fakturerings- og leveringsinformationer.

 

Levering

Vi leverer i tidsrummet 9-19 på hverdage og 9-15 på lørdage. Vi har ikke mulighed for at sikre levering på et bestemt tidspunkt, når det drejer sig om levering til privatadresser. Ved blomsterlevering til en arbejdsplads, bedes du skrive i bemærkningsfeltet, hvornår modtager forventes at gå hjem.

Ved levering pålægger vi et leveringsgebyr.

Du er også meget velkommen til, at bestille din blomsterbuket til afhentning i vores butik på Bagsværd Hovedgade 95B st. tv., 2880 Bagsværd.

 

Hvis modtageren ikke er hjemme

Hvis modtageren ikke er hjemme sætter vi buketten ved døren og giver besked til modtager via sms, så pågældende ved at der står en buket og venter der hjemme. Bemærk venligst, at Butik PRYD ikke erstatter bortkomne buketter. Alternativt kan buketten tages med retur til butikken, og modtager kan hente den her. Ønsker du at buketten skal med retur til butikken, bedes du skrive det i bemærkningsfeltet.

Back To Top