fbpx skip to Main Content

Handelsbetingelser herunder er gældende for online køb af produkter hos butikpryd.dk

Generelle oplysninger

Butik PRYD
Bagsværd Hovedgade 95 B, st. tv.
2880 Bagsværd

Telefon: 27210723
E-mail: info@butikpryd.dk

CVR-nummer: 29830614

Betaling

Butik PRYD modtager betaling med VISA, Mastercard og American Express. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er angivet i danske kroner (DKK) og inkl. moms.

Butik PRYD bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Bestilling
Når du trykker ‘Tilføj til kurv’ vil du automatisk blive sendt videre til indkøbskurven. I kurven kan du se et samlet overblik over din bestilling, du kan redigere i antallet af varer eller du kan ‘Gå til kassen’ for at komme til betalingssiden. Her indtaster du fakturerings- og leveringsinformationer.

Levering

Vi leverer mellem 9 og 19, tirsdag til lørdag. Har du ønske om levering på et bestemt tidspunkt, bedes du ringe til butikken på 27210723 og aftale nærmere.

Ved levering pålægger vi et leveringsgebyr på 50 kroner. Vi tilbyder dog gratis levering af begravelsesbinderi til Bagsværd kirke og Stengård kirke, så her vil leveringsgebyret blive omregnet til blomster. 

Du er også meget velkommen til, at bestille din blomsterbuket til afhentning i vores butik på Bagsværd Hovedgade 95B st. tv., 2880 Bagsværd.

Hvis modtageren ikke er hjemme

Hvis modtageren ikke er hjemme sætter vi buketten ved døren og giver besked til modtager via sms, så pågældende ved at der står en buket og venter der hjemme. Bemærk venligst, at Butik PRYD ikke erstatter bortkomne buketter. Alternativt kan buketten tages med retur til butikken, og modtager kan hente den her. Ønsker du at buketten skal med retur til butikken, skal du kontakte butikken.

Bestilling til afhentning

Bestilles der til afhentning, skal bestillingen være afgivet senest dagen før. For levering dags dato ring i stedet til butikken på telefon 27 21 07 23. Dette gælder både på hverdage og i weekenden.

Indpakning
Alle vores buketter leveres i flot indpakning og med et lille hvidt kort – helt uden merpris. Vi pakker i silkepapir, som er afstemt med farverne i buketten og brunt blomsterpapir, som har en beskyttende effekt, og så er det mere miljøvenligt.

Gavekort
Gavekort kan købes i vores butik eller på webshoppen, som supplement til blomster eller i stedet for blomster. Gavekort kan bruges som betaling for varer i PRYD’s fysiske butik i Bagsværd eller på butikpryd.dk.

Gavekort kan ikke ombytter til kontanter og tabte eller bortkomne gavekort erstattes ikke.

Garanti
For at sikre at de afskårne blomster er så friske som overhovedet muligt, tager vores florist på torvet flere gange i løbet af ugen – jo friskere blomsterne er, jo længere tid kan de gøre glæde og pryde i hjemmet. Det betyder også, at du kan opleve at der, fra tid til anden, indgår blomster i vores buketter, som endnu ikke er sprunget helt ud og derfor ikke er i fuld blomst.

PRYD forbeholder sig retten til at udskifte enkelte blomster i den bestilte buket, såfremt de bestilte blomster ikke lever op til PRYD’s kvalitetskrav. Såfremt det er nødvendigt at udskifte en større mængde blomster, der medfører væsentlige ændringer i den bestilte buket, kontaktes køber med henblik på at acceptere ændringen.

Fortrydelsesret
Da der er tale om levering af håndbundne og unikke produkter, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer og må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, er der ikke fortrydelsesret på afskårne blomster og buketter Jf. Forbrugeraftalelovens § 18 stk 2. Ligesom der ingen fortrydelsesret er på fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug.

Reklamation
I tilfælde af mangler skal køber meddele PRYD dette straks efter, at fejlen er opdaget.

Det er købers ansvar at sørge for at leveringsadresse, telefonnummer mv er angivet korrekt, så chaufføren kan finde frem til den rette adresse.

Produktbilleder

Alle produktbilleder er blot til inspiration. Prisen bestemmer produktets størrelse. Det betyder, at hvis du bestiller en buket der er enten billigere eller dyrere end den afbillede buket, vil dette afspejle sig i den bestilte buket.

Back To Top