fbpx skip to Main Content

Valentin – mini abonnement

1.000,00 DKK

Forkæl den du holder af med en gave der bliver ved med at give!

4 x PRYD signaturbuket (floristens valg) a’ 250 kr. Du betaler kun for den første levering. De efterfølgende leveringer er gratis.

Første levering: 14. februar (Valentinsdag) Efterfølgende leveringer: 25. februar, 11. marts og 25. marts

Tekst til kort og ønsker til buketternes farve/stil kan skrives i ‘Bemærkninger til ordren’

Product price
Additional options total:
Order total:
Varenummer (SKU): 2555 Kategori:

Beskrivelse

Indpakning
Alle vores buketter leveres i flot indpakning og med et lille hvidt kort – helt uden merpris. Vi pakker i silkepapir, som er afstemt med farverne i buketten og brunt blomsterpapir, som har en beskyttende effekt, og så er det mere miljøvenligt.

 

Bestilling
Når du trykker ‘Tilføj til kurv’ vil du automatisk blive sendt videre til indkøbskurven. I kurven kan du se et samlet overblik over din bestilling, du kan redigere i antallet af varer eller du kan ‘Gå til kassen’ for at komme til betalingssiden. Her indtaster du fakturerings- og leveringsinformationer.

 

Levering

Vi leverer mellem 9 og 19, tirsdag til lørdag. Har du ønske om levering på et bestemt tidspunkt, bedes du ringe til butikken på 27210723 og aftale nærmere.

Ved levering pålægger vi et leveringsgebyr.

Du er også meget velkommen til, at bestille din blomsterbuket til afhentning i vores butik på Bagsværd Hovedgade 95B st. tv., 2880 Bagsværd.

 

Hvis modtageren ikke er hjemme

Hvis modtageren ikke er hjemme sætter vi buketten ved døren og giver besked til modtager via sms, så pågældende ved at der står en buket og venter der hjemme. Bemærk venligst, at Butik PRYD ikke erstatter bortkomne buketter. Alternativt kan buketten tages med retur til butikken, og modtager kan hente den her. Ønsker du at buketten skal med retur til butikken, skal du kontakte butikken.

Back To Top