fbpx skip to Main Content

Mini abonnement: 4 x buket

600,00 DKK2.000,00 DKK

Forkæl dig selv med gaven der bliver ved med at give! Du køber 4 x PRYD signaturbuket (floristens valg) á 150kr, 200kr eller 250 kr. og får en gratis apotekervase med ved første levering. Leveringer er gratis i Gladsaxe Kommen.

Første levering: torsdag 2. april. 

Efterfølgende leveringer: 16 april, 30. april og 14. maj

Læs mere om bestilling og levering nedenfor.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Indpakning
Alle vores buketter leveres i flot indpakning og med et lille hvidt kort – helt uden merpris.

Vi pakker i silkepapir, som er afstemt med farverne i buketten og brunt blomsterpapir, som har en beskyttende effekt, gør at blomsterne holder deres udseende længere end i cellofan og så er det mere miljøvenligt.

 

Bestilling
Når du trykker ‘Tilføj til kurv’ vil du automatisk blive sendt videre til indkøbskurven. I kurven kan du se et samlet overblik over din bestilling, du kan redigere i antallet af varer eller du kan ‘Gå til kassen’ for at komme til betalingssiden. Her indtaster du fakturerings- og leveringsinformationer.

 

Husk også at udfylde feltet ‘Bemærkning til ordren‘, hvis du har ønsker til bukettens stil og farveønsker.

 

Levering

Der er gratis levering i Gladsaxe kommune i marts og april måned.

 

Hvis du ikke er hjemme

Hvis du ikke er hjemme sætter vi buketten ved døren og giver besked via sms, så du ved at der står en buket og venter der hjemme. Bemærk venligst, at Butik PRYD ikke erstatter bortkomne buketter. Alternativt kan buketten tages med retur til butikken, og du kan hente den her. Ønsker du at buketten skal med retur til butikken, skal det skrives i feltet ‘Bemærkning til ordren‘.

Close search

Kurv

Back To Top
×Close search
Search