fbpx skip to Main Content

Høj, løs og vild buket

150,00 DKK500,00 DKK

Kort varebeskrivelse – teksten er under udarbejdelse

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Lang varebeskrivelse – teksten er under udarbejdelse

Indpakning
Alle vores buketter leveres i flot indpakning og med et lille hvidt kort – helt uden merpris.

Vi pakker i silkepapir, som er afstemt med farverne i buketten og brunt blomsterpapir, som har en beskyttende effekt, gør at blomsterne holder deres udseende længere end i cellofan og så er det mere miljøvenligt.

 

Bestilling
Når du trykker ‘Tilføj til kurv’ vil du automatisk blive sendt videre til indkøbskurven. I kurven kan du se et samlet overblik over din bestilling, du kan redigere i antallet af varer eller du kan ‘Gå til kassen’ for at komme til betalingssiden. Her indtaster du fakturerings- og leveringsinformationer.

Husk også at udfylde feltet ‘Bemærkning til ordren‘, hvis du ønsker at skrive en hilsen til modtageren, som skal leveres sammen med buketten.

 

Levering
Ved levering pålægger vi et leveringsgebyr.

Prisen for levering i Bagsværd er 50,-. For levering af PRYD buketter i omkringliggende byer som Ballerup, Lyngby, Søborg m.fl. er prisen 70,-. Og det samme gælder buketter til andre steder i landet, som i øvrigt sendes med Euroflorist og bindes af lokale florister.

Du er også meget velkommen til, at bestille din blomsterbuket til afhentning i vores butik på Bagsværd Hovedgade 95B st. tv., 2880 Bagsværd.

Close search

Kurv

Back To Top
×Close search
Search