fbpx skip to Main Content
Måneden Der Gik Hos Butik PRYD – September 2016

Måneden der gik hos Butik PRYD – September 2016

Endnu en måned er gået og Butik PRYD kan se tilbage på en travl måned, som nærmest var ovre før vi vidste af det. Læs med her og se hvad vi bl.a. har brugt september måned på…

Kokedama workshop
Vores kokedama workshop var en vellykket og super hyggelig aften.  Det glæder os, at I vil deltage i vores workshop – flere af jer har tilmeldt andre workshops og vi glæder os til at se jer igen. Endnu engang tusinde tak for den positive feedback og tak for jeres deltagelse.

Sociale medier og blog
September måned har budt på en masse nye tiltag. Det betyder at du i løbet af måneden og for fremtiden vil kunne finde ting som: “Bag om Butik PRYD”, “Vidste du…” og en masse tips samt gode råd til pasning og pleje af blomster, planter og meget andet.

Girls Night

Den 29. september afholdte vi Girls Night med lækkert tøj fra Black Swan Fasion og med mulighed for at købe blomster og interiør til gode priser. Både veninder, søskende, mødre og døtre havde tilmeldt sig arrangementet og hold op hvor var det bare en hyggelig aften. Der blev sludret over et glas vin og lidt snacks alt imens der blev shoppet tøj, blomsterdesign og interiør.

En masse nye varer på hylderne
I slutningen af august var Butik PRYD på interiør- og designmesse Formland, hvor vi hentede inspiration fra de nyeste trends og fandt en masse nye varer til butikken. Det betød at september måned bød på endnu flere nyheder på hylderne i butikken.

Som altid kan du se flere billeder og læse mere om arrangementerne på vores blog, hjemmeside og på de sociale medier, herunder Facebook. Her kan du også følge med i hvad der kommer til at ske i oktober måned.

 

Close search

Kurv

Back To Top
×Close search
Search