fbpx skip to Main Content
Måneden Der Gik Hos Butik PRYD – Oktober 2016

Måneden der gik hos Butik PRYD – Oktober 2016

Lyserød Lørdag – en del af Støt brysterne

Lørdag den 8. oktober var det Lyserød Lørdag og Butik PRYD støttede op om tiltaget for at skabe opmærksomhed omkring og indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse´s arbejde mod brystkræft. Det gjorde vi ved at give 10% af købsprisen på ALLE lyserøde varer til den gode sags tjeneste.

Julevarer – alt til julehygge

I slutningen af oktober kom mange af vores julevarer hjem og vi begyndte så småt at gøre klar til at pynte op til jul i butikken. Vi venter dog med at pynte op til jul i november… En ting er dog sikkert: du vil kunne finde alt lige fra julebuketter og juleblomster til adventsgaver, julegaver og værtindegaver. Herudover kan du finde julenisser, julepynt og DIY materialer til at lave adventskransen selv – vi vil selvfølgelig også have færdige adventskranse du kan købe.

Workshops – slut 2016 og start 2017

Oktober måned bød på workshop med efterårskranse. Du kan se billeder fra aftenen her. Herudover kan vi nævne at der kun er få pladser på årets sidste workshop, hvor vi vil binde julebuketter. Alle vores kunder har taget rigtig godt imod vores workshops og derfor er næste års første workshop nu planlagt. Workshops hos Butik PRYD i perioden januar til marts 2017 er:

Tirsdag den 17 januar 2017 – oasisdekorationer

Tirsdag den 7 februar 2017 – buketter

Tirsdag den 7 marts 2017 – forårskranse

Tirsdag den 28 marts 2017 – påskepynt

Alle workshops afholdes i tidsrummet 9.00-21.30. Prisen for deltagelse er 395,- pr. workshop. Tilmeld dig her butikpryd.dk

Close search

Kurv

Back To Top
×Close search
Search