fbpx skip to Main Content
Måneden Der Gik Hos Butik PRYD – November 2016

Måneden der gik hos Butik PRYD – November 2016

Workshops

Hos Butik PRYD tilbyder vi workshops indenfor blomsterbinding og i november måned afholdte vi kogledekoration workshop. Som altid var det en super hyggelig aften med søde deltagere og flotte dekorationer.

Vil du også have en hyggelig aften med kreativitet og godt selskab, så er datoerne for de første workshops i 2017 er på plads. Du finder den her: butikpryd.dk/workshops.

Adventskalender fra butik PRYD

Butik PRYD har i anledning af advent sammensat nogle unikke gavepakker med teamet mix & match, og flere kunder har benyttet sig af muligheden. Vil du glæde én du holder af med en adventskalender – kæresten, et familiemedlem eller en veninde og mangler du fortsat at få de sidste adventspakker på plads, så kigge forbi butikken og lad dig inspirere.

Julekonkurrence skudt i gang

Hver dag i december har du mulighed for at vinde små kalendergaver i forbindelse med dit køb af blomsterdesign og interiør hos Butik PRYD. For at deltage i konkurrence skal du blot skrive navn og telefonnummer på et lod, når du handler – loddet puttes herefter i vasen, som er placeret på disken i butikken. Gælder for køb i perioden 1. november og frem til jul. Det betyder, at der hver dag frem til jul trækkes en vinder altså 17 vindere i alt. Læs mere om konkurrencevilkår på facebook eller i butikken på Bagsværd Hovedgade 95, 2880 Bagsværd.

Ny ansigter hos Butik PRYD

I november måned har vi kunne byde velkommen til et par nye ansigter i butikken. I uge 45 kunne du møde Olivia. Olivia går i 8. klasse på Gladsaxe skole og var i erhvervspraktik hos Butik PRYD i uge 45. Olivia har blandt andet bundet nogle fine donationsbutikker til byens plejehjem. I samme uge startede Ingrid. Ingrid er i flexjob praktik og du kan møde hende i butikken tirsdag og fredag formiddag resten af året. Herudover har vi ansat to skolepiger, Julie og Silke, som kommer og hjælper til i butikken i et par timer hver uge. Du vil typisk kunne møde dem tirsdag og torsdag eftermiddag.

PRYD gavekort

Som noget nyt har vi fået gavekort, så du nu kan købe gavekort til brug på shopping af blomsterdesign og interiør. Gavekort kan være en god idé, hvis du ønsker, at det skal være op til modtageren selv at vælge sammensætningen af din gave.

1. søndag i advent

November måned bød også på 1. søndag i advent. Op til dagen lagde flere kunder vejen forbi butikken, især lørdagen inden 1. søndag i advent var travl. Nogle kunder valgte at købe færdige adventskranse, mens flere valgte at give sig i kast med at lave adventskransen selv. Hos Butik PRYD har vi nemlig en DIY-reol med masser af materialer til kreative gør det selv-projekter.

 

Close search

Kurv

Back To Top
×Close search
Search